Onze allereerste koihunt oktober 2016 Japan

Nonoko koi vijver

Bijna een jaar plannen, vooraleer ik dit fotootje heb kunnen maken…

 

naar japan

Toen we de knoop hadden doorgehakt en besloten om van onze hobby ons werk te maken hebben we niet lang meer getwijfeld om alvast de vlucht te boeken zodat we niet langer meer konden uitstellen en er nu echt werk van moesten maken en niet langer dromen en fantaseren.

Het was voor mij een echte jongensdroom die uitkwam, al zolang als ik me kan herinneren ben ik gefascineerd geweest door vissen en naarmate ik groter werd werden de goudvisjes en aquaria visjes ingeruild voor mijn huidige passie, de koi ….

De elegantie, de kleuren, de lichaamsbouw, alles hieraan straalt elegantie en kracht uit en het heeft dus niet veel nodig gehad vooraleer ik helemaal in de ban was van deze prachtige wezens.

Toen we ons huidige huis gekocht hebben heeft het dan ook niet lang geduurd vooraleer ik een groot gat stond te scheppen in onze tuin zodat ik mijn koi kon aankopen. En van hieruit is de passie alleen maar groter geworden en de drang om hierin verder te gaan. Na goed overleg hebben we dus samen besloten om niet langer te dromen over een eigen zaakje en gewoon onze schouders eronder te zetten en te beginnen. Uren heb ik gedoodeld om ons logo te kunnen ontwerpen en uiteindelijk is dit dan ons logo geworden:

nonoko logo